Kosár
A kosár üres. kosár megtekintése

Robert Cuthbert; Jake Eastham - Vadászok szakácskönyve

Nagyobb kép Robert Cuthbert; Jake Eastham - Vadászok szakácskönyve

amit vásárlóink mondtak a termékről

 

Értékeld elsőként!

Cikkszám: 165491

  • Scolar Kiadó, 2011 | 256 oldal | ISBN: 9789632442815

 

részletes leírás

Mennyiség: db

7.390 Ft
  • SZUPER HETES

    Igényelj Cetelem hitelkártyát és azonnal 7% kedvezménnyel vásárolhatsz szaküzleteinkben! Az ajánlat más kedvezménnyel összevonható.

    6.873 Ft-ért elvihető!

    További információ

    Raktáron

    • Személyes átvétel szaküzletünkben

      Azonnal foglalható és 3 munkanap múlva átvehető bármelyik szaküzletünkben. Hol van raktáron?

    • Ingyenes személyes átvétel az országszerte több, mint 60 FOXPOST csomagautomata egyikén.

      Azonnal foglalható és a hétköznap 12:00 óráig beérkezett rendelések akár már aznap átvehetők. Tekintsd meg a FOXPOST csomagautomaták listáját!

    • Ingyenes személyes átvétel az ország több, mint 700 Pick Pack Pont egyikén

      Azonnal foglalható és átvehető akár 3 munkanapon belül. Tekintsd meg a Pick Pack Pontok listáját!

    • Ingyenes személyes átvétel az országszerte több, mint 80 WEBOX csomagautomata egyikén.

      Azonnal foglalható és átvehető akár 3 munkanapon belül Tekintsd meg a Webox pontok listáját!

    • Ingyenes házhoz szállítással az ország bármely településére

      Azonnal foglalható és akár 3 munkanapon belül ingyen kiszállítjuk otthonodba!!

    Nézd meg mások milyen hasonló terméket vásároltak:

    részletes leírás

    A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé tartoznak. Amikor a mezőn, a lápvidéken, a hegyekben vagy az erdőben töltünk egy napot, és szedret gyűjtünk, vagy éppen egy szarvasbikát próbálunk becserkészni, valójában a természet iránti tiszteletünket és megbecsülésünket fejezzük ki. A vadászatnak egyaránt része az állatok megfigyelése, a környezet tanulmányozása, és végül a zsákmány elejtése. Ez a könyv részletesen bemutatja, hogyan készítsük elő, miként süssük-főzzük meg a vadhúst, legyen szó egy fáradságos vadászat trófeájáról vagy a kereskedőnél frissen vásárolt alapanyagokról. A könyvben kitérünk a tollas vadfajokra, köztük a vízi szárnyasokra, a kisebb emlősökre, a nemes vadakra, valamint a vaddisznóra és a vadkecskére. Az illusztrációk végigvezetnek a feldolgozás és előkészítés folyamatán, akár egészben akarunk megsütni egy madarat, akár fogolymellet szeretnénk megtölteni, vagy ha vadcombot kell csontoznunk, esetleg vaddisznóoldalast megtisztítanunk. Számos tanácsot kapunk, hogyan tároljuk, pihentessük és készítsük el a vadhúst, illetve hogy milyen fűszerek és köretek illenek az ízletes vadételekhez. A kötetben található több mint 75 ínycsiklandó ételrecept között előfordulnak hagyományos és modern szellemben elkészített fogások is. A híres klasszikus vadételek – mint a sült fogoly karamellizált körtével, a tárkonyos fácánsült vagy a nyúlpörkölt – jól megférnek olyan modern ételekkel, mint a sáfrányos vaddisznó csicseriborsóval vagy a kecskemuszaka. A legtöbb étel a szabadban is elkészíthető. A recepteket úgy válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót, legyen akár gyakorlott szakács, akár kezdő kukta. Gyakorlati útmutató a vízi szárnyasok, a kisebb és nagyobb emlősök, többek közt a nyúl, az őz, a szarvas, a vaddisznó és a vadkecske megtisztításához, szétbontásához és sütéséhez. Értékes olvasnivaló a vadásznak, aki nem csupán sportból, hanem a húsért is vadászik, illetve bárkinek, aki a vadhús elkészítéséhez keres ötleteket. Világos útmutató a vadfajok tisztításához, zsigereléséhez és darabolásához. Nemzetközi vadételreceptek mesés gyűjteménye olyan hagyományos receptekkel, mint a vörösboros szarvasragu, a narancsos sült kacsa, és új variációkkal, mint rozmaringos vaddisznósaslik vagy szabadban sült nyúlpaella. A több mint 1000 bámulatos fénykép hűen mutatja be a vadászat örömeit, a vad előkészítésének lényeges lépéseit és az ínycsiklandó vadételeket. Hasznos tanácsok a magyarországi és a külföldi vadászatokhoz. ROBERT CUTHBERT a Serious Shooting Ltd. tulajdonosa. A kis cég ritka vadszárnyasokra, történelmi birtokokon tartott vadászatokra, illetve vadászati rendezvényekre, partikra specializálódott. Cuthbert 12 éve rendszeresen ír különböző sportlapokba, például a Fieldbe, a Shooting Gazette-be, a Shooting Timesba, valamint az Esquire és a Country Life magazinba. JAKE EASTHAM elhivatott és el ismert fotográfus, aki imád vadászni és horgászni. Olyan nagy cégeknek dolgozik, mint a Holland & Holland, a Land Rover, de fotói a River Cottage és a Field magazint is gazdagítják. Fiatalon csalival vadászott galambokra, manapság azonban inkább kutyával járja az erdőt-mezőt, mivel úgy érzi, így élheti át a vadászat igazi örömeit. ANDY PARLE 25 éve dolgozik főszakácsként, többek közt két Michelin-csillagos étteremben is volt alkalma megmutatni művészetét. Jelenleg egykori szülőhelyén, Norfolkban vezet éttermet, ahol elsősorban a környék gazdag vadállományából és helyi terményeiből készít ételeket. RAY SMITH tapasztalt mészáros, aki több mint 30 éve nyitotta meg saját hentesüzletét Dorchesterben. Szakmája gyakorlása mellett tanít a hagyományos étel- és italkészítési módszereket oktató School of Artisan Food iskolában, ahol az állatok szétbontását és a húsok füstölését oktatja.

    amit vásárlóink mondtak a termékről

    Ez a név fog megjelenni a hozzászólásnál (kötelező)

    Pl.: Könnyű használat, jó ár

    Pl.: Könnyen karcolódik, lassú menü

    Min. 6 karakter
    Az elküldött értékelés néhány percen belül jelenik meg az oldalon.

    • Kötelező megadni a nevet, ami legalább 2 karakter hosszú kell legyen!
    • Az értékelés szövege legalább 6 karakter kell legyen!

    Fórumszabályzat, moderálási elveink


    Összehasonlítás: 0 db termék
    Összeset törli
    Kijelöltek összehasonlítása
    Legfeljebb 4 termék összehasonlítására van lehetőség.
    Összehasonlításhoz jelöljön ki legalább két terméket!
    A kiválasztott termék nem hasonlítható össze az összehasonlító listán található többi termékkel. Kívánja a listát törölni?

    Kérjük, várj!