Ezzel az email címmel már van érvényes feliratkozás.
Hozzá kell járulnod ahhoz, hogy az Extreme Digital zRt. hírlevelet, ajánlatokat küldjön részedre.
Hozzájárulok ahhoz, hogy az Extreme Digital zRt. hírlevelet, ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően.
Hírlevél feliratkozás aktiválása!Köszönjük, hogy feliratkoztál hírlevelünkre. Az általad megadott e-mail címre aktivációs levelet küldtünk ki. A hírlevél feliratkozás aktiválásához kattints a levélben található hivatkozásra.
"Szepesi Dóra, újságíró, életmód-tanácsadó és terapeuta vagyok. Szakterületem: főzőtanfolyamok, szakácsképzés, tanácsadás, szakcikkek írása. A makrobiotikát Horváth Éva berlini főzőiskolájában ismertem meg. Közösen írtunk három életmód- és receptkönyvet, amelyek 1991 óta folyamatosan fellelhetők a piacon. Cím szerint ezek: A fiatalodás művészete, a Harmónia az ételben, harmónia az életben, és a Boldog szülő, boldog gyerek. Horváth Éva önzetlen szellemében szeretném ajánlani a makrobiotikát mindenkinek, aki nyitott egy "nagyobb életre", tágasabb valóságra, játékosságra, kreativitásra. Öröm és ajándék, hogy a tanítványa lehettem." (a Szerző) Aschenbrenner Sándor, újságíró, fotós. Fotói közel hozzák az olvasóhoz a különleges nevű fogásokat. Könnyebben el tudjuk képzelni például, hogy néz ki a rakott csicsóka köleskolbásszal, milyen pompásan mutat a zöldségnyárs, mennyire vonzó az egzotikus fűszeres lencse, vagy milyen mesebeli tájra hív a sütőtökleves... Képei nem csupán esztétikus ételfotók: a recepteken túl tovább mesélnek az ételekről, az alapanyagokról.